سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف کرفس به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

یوسف نقیایی در گفت‌ وگو با ایسنا اظهار کرد: کرفس جزو گروه سبزی‌جات طبقه‌بندی می‌شود و عمدتا از ساقه و برگ آن استفاده می‌شود.

ساقه کرفس مقدار قابل توجهی فیبر دارد که می‌تواند به کاهش کلسترول و چربی‌ها کمک کند.

وی ادامه داد: کرفس ویتامین C قابل توجهی ندارد اما در صورت مصرف مداوم می‌تواند قسمتی از این ویتامین را به صورت روزانه تامین نماید.

وی تصریح کرد: برخی از مواد موجود در کرفس عبارتند از پالید که یک ماده کاهش دهنده کلسترول بد خون است و در کاهش LDL خون نقش موثری دارد.

ماده کدمارین به عنوان یک ماده ضد سرطان بخاطر نقش پیشگیری کننده رادیکال‌های آزاد عمل می‌کند. همچنین ماده سالید که به کاهش فشار خون و افزایش نظیر شریان‌ها کمک قابل توجهی می‌کند.

کد خبر 167745
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز